Despre

Cand eram insarcinata cu Sasha, prin primele trei luni, am intrebat intr-o meditatie care e rolul meu in filmul vietii mele… Mi s-a raspuns, cu o claritate si cu o blandete coplesitoare, “Fii o mama constienta pentru acest copil”. Doar atat? am intrebat eu la vremea aceea, sperand ca mi se va spune si ca am de salvat cel putin jumatate din Univers. Doar atat.

Apoi, cateva luni mai tarziu, aproape de nastere, l-am visat pe copilul meu, care mi-a zis asa: “Te-am ales pe tine sa fii mama mea, dar aminteste-ti ca eu nu iti apartin tie. Te-am ales pe tine pentru ca am nevoie de o mama constienta.”
…de atunci tot invat. Tot ma prind, in fiecare zi, ce inseamna sa fiu o mama constienta. Si vreau sa impartasesc constientizarile mele cu voi.

Ma numesc Laura Campean si acum traiesc in Brazilia, intr-un eco-village pe malul Oceanului Atlantic. Wow, Mamica! – cu accent pe primul ‘a’ – asa ma striga Sasha prin curte si prin casa, de cate ori descopera ceva interesant. Asta ca sa stiti de unde mi-a venit titlul!

Sper sa va distrati citind, la fel de mult pe cat ma distrez eu scriind si traindu-mi viata de wow, mamica!

Update 24 August 2011: Wow, Mamica! s-a alaturat cu bucurie familiei Urbankid.ro, in munca de a ne pune in slujba copiilor nostri si de a ingrosa randurile celor care cred intr-un nou tip de parenting: acela izvorat din inima. Asa ca am raspuns cu DA invitatiei de a ne muta casa la o noua adresa: ne intalnim de acum inainte pe wowmamica.urbankid.ro. Poftiti la noi in sufragerie, sa stam de vorba cu cartile pe masa despre parinti si copii, impreuna.

2 thoughts on “Despre

  1. Buna, Laura!
    Sunt barbat si nici macar tata nu sunt. Vreau doar sa te felicit! Pentru ca transmiti ceva. Esti cel putin o persoana constienta pentru restul lumii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *